webshop designs

multimediefidus

Har du brug for en professionelt og flot hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg designer alle websider i wordpress, da det er et meget brugervenligt CMS system. Det gør det nemt, at rette til, selv for den uerfarne bruger. Alle webdesigns bliver optimeret til både mobil og Ipad version, så dine kunder kan følge med fra alle platforme.

Det eneste du skal levere, er alt tekst og billeder der skal på siden, samt udgifter til en eventuel betalingsløsning til en webshop.

Nedenfor kan du se nogle af de sider jeg har designet.

professionel hjemmeside

7.995,- Dkk

professionel webshop

11.995,- Dkk

Kaffetorstig er en webshop med nyristet luksus kaffe.

Webshoppen skal være nem og brugervenlig at navigere rundt i.

Derudover skulle der laves katagorier over de forskellige kaffetyper og forskellige antal gram og kværne muligheder.

Bestbeers er en øl side, med over 200 forskellige slags belgiske øl.

Ønsket var et tydeligt overblik over de forskellige øl, Ølglas og tilbud.

Derudover skulle der laves en særlig katagori over Gaverkasser og en særlig kontaktformular til et Øl abonnement.

Jeg lavede min egen webshop i maj 2020.

Ideen er at designe en masse børneplakter, som efterfølgende kan købes i webshoppen.

Webshoppen er lavet i wordpress og integreret med Woocommerce plugin. De fleste sider er lavet med Elementor plugin.

Jeg har til webshoppen oprettet sider på både Facebook og Instagram for at øge mit salg. Derudover er jeg igang med at designe et logo til min virksomhed.

Swaffelbeer er en lille øl butik der sælger belgisk øl. Jeg lavede denne side i februar 2020 og det var første gang jeg stiftede bekendtskab med Woocommerce. 

Der skulle oprettes over 200 varer, og skulle siden integreres med deres Facebookside. Derudover har jeg lavet siden, så den kan tilgåes både på ipad og mobil version. 

Denne hjemmeside er lavet i samarbejde med en studiekammarat. Vi skulle lave en komplet ny hjemmeside med integreret booking system, samt designe salonens visuelle identitet. Til dette har vi udformet logo, visitkort, Facebookside og været ude at fotografere og filme content til både website og Facebooksiden.

Jeg lavede mit første portfolio i 2018 og samtidig var det, det første bekendtskab med WordPress.

Siden skulle repræsentere hvem jeg er og hvad jeg kan. Jeg har derfor fokuseret meget på det visuelle og har bygget siden op med forskellige fotograferinger og grafiske designs. Jeg lavede mit eget logo og siden viser alle de opgaver jeg har lavet i forskellige Adobe programmer.

Hvad siger kunderne?

"Jeg har brugt multimediefidus fordi hun er kreativ og nytænkende. Hun er meget lydhør over for idéer ,som så er suppleret med ekspertise hvor efter resultatet er blevet bedre end forventet."
Claus Dahlgaard
Bestbeers
"Da jeg fik min tossede idé med at sælge Trappist og Belgisk Øl, var Jane og multimediefidus.dk en kæmpe stor hjælp. Jeg har ikke arbejdet med hjemmeside og webshop før, men Jane vidste nøjagtig hvad der skulle gøres og når jeg fortalte hvad mine idéer var, kunne hun gengive det det på mine sider, præcis som jeg havde forestillet mig det. Jeg vil til enhver tid, bruge multimediefidus.dk når der skal ske ændringer på mine sider, og vil i særdeleshed anbefale andre at bruge hende. Swaffelbeer giver multimediefidus.dk de varmeste anbefalinger og 6 stjerner ud af 5 :-)"
Claes Morsing
Swaffelbeer
"Jeg er meget tilfreds med min nye hjemmeside, hvor kunderne nu kan lave en onlinebooking og få et bedre overblik over de forskellige ydelser. Derudover kan kunderne også se hvad der sker på min Facebookside, som er blevet integreret på siden."
Jane Schrøder
Møllevangens hundesalon

Vi anvender cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på vores website. De er hverken spiselige eller designmæssige pæne at se på, men nødvendige jvf.lovgivningen.   Læs mere