Kontakt

Kontakt Multimediefidus plakat design hvis du har spørgsmål/ ønsker til special design. Du kan skrive en mail eller bruge kontaktformularen.

Lad os skabe noget fantastisk sammen !

Kontakt – Multimediefidus – Plakat design- Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende plakatdesign eller et ønske om et specielt design, er du velkommen til at skrive en mail eller bruge kontaktformularen nedenfor. Jeg bestræber mig for at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.
Hvis du har et specielt design du drømmer om at få designet, kan vi sagtens finde ud af det. Det kræver bare at du sender alt info, omkring motiv, farve og størrelse til min mailadresse og så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud og cirka pris. Prisen varierer meget, men som minimum skal du regne med DKK 800,- for en special designet plakat.

Hos Multimediefidus, kan du også få lavet en professionel hjemmeside eller en professionel webshop. Jeg laver alle sider i CMS – WordPress.

Her kan du også bruge kontaktformularen eller skrive en mail hvor du beskriver dine ønsker til hjemmesiden. Jeg vil herefter kontakte dig efterfølgende for nærmere aftale. Du kan se yderligere informationer vedrørende hjemmesider / webshops  her

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive angående et uforpligtende tilbud.

  kontakt - Multimediefidus - Plakat design- spørgsmål -plakat_med_froe_

  Følg mig på Facebook

  Hvis du vil følge med hvad der ellers sker på Multimediefidus, kan du finde mig på Facebook og Instagram.

  På Facebook kan du følge mig og se processen i nogle af mine designs og være med til at komme med gode input til mine plakater.  Jeg tager gerne imod råd og kritik, for på den måde er jeg hele tiden i udvikling. Hvis du har et godt forslag til et nyt design er du mere end velkommen til at skrive.

  Hvis du vil have muligheden for at deltage i konkurrencer eller være den første til at se et godt tilbud, er det også via mine sider på  Facebook og Instagram.

  Vi anvender cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på vores website. De er hverken spiselige eller designmæssige pæne at se på, men nødvendige jvf.lovgivningen.   Læs mere