Hvem er

multimediefidusen

Hvem er Jane Kasten - Kreativ Grafisk Designer

Jane Kasten – Kreativ Grafisk Designer

Jeg hedder Jane Kasten og jeg er en kreativ grafisk designer. Der er ikke noget bedre end at være kreativ og jeg brænder hovedsagligt for grafisk design.
Jeg designer selv alle plakater som kan købes i webshoppen.
Jeg er uddannet multimediedesigner og derfor kan jeg også hyres til at lave freelance opgaver indenfor dette felt.
Dette kan være alt fra grafiske designs, Content til SoMe,  web designs og/ eller webshops lavet i CMS systemet WordPress.

Hvis du ønsker at se nærmere på hvad jeg ellers kan tilbyde at lave, så kan du se nærmere på mit portfolio.

Info omkring plakaterne

Alle plakater kommer fra et trykkeri der er svanemærket, hvilket vil sige, at vi bidrager til et renere miljø, et sundere arbejdsmiljø for de ansatte, og en renere fremtid for os alle.

Plakaterne kan laves i flere forskellige størrelser, som du kan vælge under køb. Størrelserne varierer fra 210×297 mm til 700-1000 mm.

Alle plakater bliver trykt på 170gr. silkpapir, der også kaldes  “semi-mat” papir, og er et træfrit, hvidt, bestrøget papir med en silkemat overflade. Silk kombinerer på bedste vis balancen mellem billedegengivelse af høj kvalitet og læsbarhed.

Alle plakater leveres indrullet i silkepapir og kraftige paprør, så de ikke tager skade under fragten.

Hvis du har et specielt design du gerne vil have lavet, så kan vi sagtens finde ud af det. Du skal bare sende alt info til min mailadresse  og så vender jeg tilbage med en pris. Prisen varierer meget, men som minimum skal du regne med DKK 800,- for en special designet plakat.

Alle forsendelser er indtil videre en fast sats på Dkk 29,00 og alle plakater bliver leveret af Post Danmark indenfor 2-4 hverdage. 

Du modtager et Track &Trace nummer efter ordrebehandling.

Har du øvrige spørgsmål er du velkommen til at skrive til webshop@multimediefidus.dk eller bruge kontaktformularen nedenfor.

Kontakt mig her

    multimediefidus_logo-Jane Kasten - Kreativ Grafisk Designer

    Vi anvender cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på vores website. De er hverken spiselige eller designmæssige pæne at se på, men nødvendige jvf.lovgivningen.   Læs mere