Velkommen til Multimediefidus Webshop


Flotte og farverige børneplakater til børneværelset. De kan købes i forskellige farver, motiver og størrelser og er designet af Multimediefidusen.

Her kan du købe multimediefidusens flotte og farverige børneplakater til børneværelset i mange forskellige motiver, størrelser, og farver.
Jeg designer og tegner selv hver enkelte plakat, så du vil ikke kunne finde plakaterne magen til andre steder.
Jeg vil løbende designe forskellige børneplakater, som vil kunne købes her på siden og som kan være med til at bringe glæde til dit barn.

Plakaterne fra Multimediefidus, kan også være en oplagt barselgave eller dåbs og fødselsdagsgave til den du holder af.

Her ved Multimediefidus passer vi på miljøet.

Miljøet er vigtigt for os, så derfor bliver alle plakaterne, sendt videre til et trykkeri der har fået svanemærket. Dermed er vi med til at bidrage til et renere miljø, et sundere arbejdsmiljø for de ansatte og en renere fremtid for os alle. Alle plakater bliver leveret indrullet i silkepapir og sendt i kraftige paprør, så de ikke tager skade under fragten. Hvis du ønsker flere informationer omkring plakaterne, kan du læse mere ved at klikke lige her  

Hvis du har yderligere spørgsmål, omkring designs, betaling eller andet, er du meget velkommen til at kontakte mig. Det kan gøres via mail eller gennem min kontaktformular her på siden. Du er selfølgelig også velkommen til at benytte dig af vores chat funktion gennem vores Facebook side.

Hvis du har et specielt design du gerne vil have lavet, så kan vi også sagtens finde ud af det. 

Du skal bare sende alt info til min mailadresse: webshop@multimediefidus.dk  eller som privat besked på Multimediefidusens Facebook side, og så vender jeg hurtigst muligt tilbage med et tilbud til dig.
Prisen kan variere meget, det kommer lidt an på hvad du ønsker, men som minimum skal du regne med DKK 800,- for en special designet plakat.


Vi anvender cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på vores website. De er hverken spiselige eller designmæssige pæne at se på, men nødvendige jvf.lovgivningen.   Læs mere